Oranje Wit te sterk voor Rijsoord MO 11

Oranje Wit MO 11-1 te sterk voor Rijsoord

DORDRECHT – Voor MO11-1 stond afgelopen zaterdag de uitwedstrijd tegen Oranje Wit op het programma. Na de mooie overwinning van vorige week waren we hoopvol. Helaas moesten we aftrappen zonder Shannon, Noé en Evy die ergens anders van het mooie weer aan het genieten waren.

We kwamen al snel op een 1-0 achterstand en de meiden waren gewaarschuwd. Er liepen een paar snelle en sterke meiden in het team van Oranje Wit. En nog voordat we goed en wel bekomen waren van het eerste doelpunt stond het 3-0. Alle Rijsoord meiden bleven achterin hangen en deden verdedigend hun best waardoor de doeltrappen net zo hard weer terugkwamen. Nicki voorkwam erger en had een paar mooie reddingen en ook Tessa liep lekker te buffelen. Diezelfde Tessa was het op een gegeven moment zat. Ze onderschepte de bal en liep dwars over het middenveld zo op de goal van Oranje Wit af. Onderweg wat verdedigers van zich afschuddend schoot ze prachtig binnen. 3-1 en even wat consternatie bij de tegenpartij, daar hadden ze niet op gerekend.

Maar Oranje Wit herpakte snel waardoor we met een 5-1 achterstand de rust in gingen. Overigens lekker op het veld want het was te mooi om naar de kleedkamer te gaan. Nicki gaf aan de tweede helft het veld in te willen – en na een kort overleg met trainers Kaj en Femke werden de tenues verwisseld en trok Tess de keepershandschoenen aan. Na rust was Rijsoord meer voor het doel van de tegenstander te vinden. Helaas kwamen onze meiden niet tot scoren en Oranje Wit wel. Ook Tess had een paar mooie reddingen, maar moest ook de nodige ballen uit het net vissen. Eindstand werd 11-1. Maar dat lag niet aan de inzet van de meiden, Oranje Wit was simpelweg sterker. Volgende week staat er geen wedstrijd op het programma maar gaan de meiden op voor de Penaltybokaal en lopen ze met de mannen van Rijsoord 1 het veld op. Ook een hele belevenis!

De wedstrijd Rijsoord 1 – Argon 1 wordt gespeeld bij Slikkerveer in verband met de Draai rond de Kraai, dus wil je de meiden het veld op zien gaan, kom dan gezellig naar S.V. Slikkerveer.