Penaltybokaal JO-8

Penaltybokaal levert drie finalisten op namens JO-8

RIJSOORD – De gehele JO8-afdeling mocht afgelopen zaterdag aan de hand van de grote mannen van het eerste elftal het hoofveld oplopen voorafgaand aan de wedstrijd Rijsoord – HSV Hoek. Wat een enthousiasme en plezier bij deze jonge jongens en meisjes. Tijdens de rust stonden ze dan ook te trappelen om zich op te stellen voor de strijd om de finaleplaats van de finaleplaats. Wachten totdat de sproeiers uit waren duurde te lang. Een groot deel van de spelertjes namen gierend van het lachen een koude douche onder de stralen van de sproeiers.

Toen reservedoelman Jordi Lingen zich in het doel opstelde stonden alle spelers van JO8-1, JO8-2 en JO8-3 klaar om hun hard getrainde doeltrappen op Jordi los te laten. Na de aanwijzing van Jordi om meer de hoeken op te zoeken, bleek het kwartje te vallen bij de jonge spelers. Prachtige doelpunten werden er gemaakt, maar er kan er maar éen de winnaar zijn. Of in dit geval wel drie.

Namens JO8-1 was het Ivo Steenbergen die met zijn 4 doelpunten overtuigend winnaar werd. Bij de JO8-2 wist Faas Rijsdijk het doel het meest te vinden. En namens de JO8-3 mag Lennard op den Brouw aan het einde van het seizoen gaan strijden om de felbegeerde penaltybokaal. Namens de jeugdafdeling feliciteren wij alle winnaars en wensen hen alvast heel veel succes bij de finale welke in mei zal worden gehouden.

Bekijk hier alle foto’s

Leave a Reply