Rijsoord Vrouwen

Peter van Hese terug als trainer/coach Rijsoord Vrouwen

RIJSOORD – De eerste stap naar het volgende seizoen is gezet bij de Rijsoord Vrouwen. Na twee gesprekken met Peter en het bestuur van V.V. Rijsoord is er een akkoord met hem bereikt. Hij neemt volgend seizoen de technische leiding over de Rijsoord Vrouwen weer op zich. Voor Rijsoord is Peter geen onbekende want hij heeft in een nog niet zo lang verleden al vele jaren de Rijsoord Vrouwen onder zijn hoede gehad. En met succes, want onder zijn leiding werd destijds vanaf de 5e klasse de 3e klasse bereikt. Helaas moesten de Rijsoordsen daarna ook weer een stapje terug doen waardoor momenteel wordt uitgekomen in de 4e klasse.

Gezien de personele problemen de laatste twee seizoenen is er veel werk aan de winkel, maar als de voortekenen niet bedriegen ziet de toekomst er weer een stuk beter uit. Naast het feit dat er diverse talentvolle meisjes uit MO 19 de overstap gaan maken, zal er ook wat versterking bij gaan komen. Ook is men druk bezig om de technische staf rond te krijgen met een assistent-trainer, assistent-scheidsrechter, verzorging en elftalleidster (-leider).

Al met al positieve vooruitzichten en wij heten Peter van Hese uiteraard weer van harte welkom op het Kraaiennest en wensen hem heel veel succes.