Spelersperikelen

Spelersperikelen – vervolg

RIJSOORD – De selectie voor het komende seizoen krijgt meer en meer zijn definitieve vorm. Deze week hebben wederom twee spelers bevestigd dat ze graag bij Rijsoord willen komen voetbalen, namelijk:
Melvin Zaalman (29), deze voormalige Nederlands jeugdinternational, en al eerder actief bij de Ridderkerkse verenigingen sv Bolnes en RVVH, zal na twee jaar bij Heinenoord te hebben gespeeld zijn kwaliteiten laten zien aan de Vlasstraat. Melvin speelt het liefst aan de rechterkant en bezorgt met zijn snelheid vele verdedigers een vervelende wedstrijd.

Jimmy van der Vaart (23), deze talentvolle aanvaller maakt de overstap van de Vlaardingse eersteklasser Deltasport. Voordat Jimmy bij Deltasport in de selectie ging voetballen kwam hij uit voor een andere club uit Vlaardingen, VFC.

Beide spelers heten wij natuurlijk van harte welkom.