Rabobank Clubkascampagne 2018

Jouw stem is geld waard in de Rabobank Clubkascampagne

RIJSOORD – Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde draagt verenigingen uit de regio een warm hart toe. Daarom stelt zij € 75.000 beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne! Ook V.V. Rijsoord doet mee en we hebben jouw hulp hard nodig!

Stemmen
Van dinsdag 27 maart tot en met dinsdag 10 april 2018 mogen de leden van Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Zij mogen maximaal één stem aan dezelfde club geven.

Wel een Rabobank rekening maar nog geen lid?
Heb je wel een Rabobank rekeningnummer maar ben je nog geen lid? Dan kun je via een mail aan communicatie.rmij@rabobank.nl aangeven dat je lid wil worden en een stemcode opvragen. Vergeet niet in de mail ook je naam en adresgegevens te vermelden!

Oproep aan alle leden van V.V. Rijsoord
We proberen natuurlijk zoveel mogelijk stemmen te werven. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!
 Ben jij lid van Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde? Of ken je mensen die lid zijn van Rabobank Ridderkerk Midden IJsselmonde? Vraag dan al die mensen om te stemmen op onze vereniging. Want iedere stem is geld waard en draagt bij aan de renovatie van onze kleedkamers.

Doe mee en stem op ons!

Bedankt!!!

En heb je nog geen bestemming voor je andere vier stemmen… Dan zijn er nog twee doelen waar V.V. Rijsoord ook trots op is: Rijsoordse Molen de Kersenboom en de Oranjevereniging. Ook zij kunnen jouw stem goed gebruiken.