Clubvoetbaldagen bij V.V. Rijsoord

16, 17 en 18 juli

Snelle Kanjer Actie van de Clubvoetbaldagen

RIJSOORD – 3 dagen lekker voetballen, plezier maken met (nieuwe) voetbalvrienden en genieten van de topsfeer; dat zijn de Clubvoetbaldagen bij V.V. Rijsoord. Het Engelse thema laat je kennismaken met het beste uit Engeland. Wat dacht je van een heuse FA CUP of de nieuwste oefeningen van Manchester en Chelsea? De Clubvoetbaldagen zijn dit jaar op 16, 17 en 18 juli.

Snelle Kanjer Actie
Wegens succes is de speciale actie voor snelle inschrijvers verlengd t/m 31 maart! Naam + rugnummer (t.w.v. €12,50) worden kosteloos gedrukt op het shirt. Zo heeft iedere voetballer zijn unieke voetbalshirt!

Schrijf je meteen in!
Alle voetballers van 6 t/m 13 jaar kunnen meedoen, je hoeft dus geen lid van V.V. Rijsoord of een andere club te zijn. Schrijf je alleen of met je teamgenoten in via www.clubvoetbaldagen.nl/voetbaldagen-vvrijsoord/ want VOL is VOL!