Rijsoord MO11-1 - Pelikaan MO 11-1

Pelikaan maatje te groot voor Rijsoord MO11-1

RIJSOORD – Zaterdagochtend 24 maart stond om 8.30 uur de tweede competitiewedstrijd van MO11-1 op het programma. Trainers Kaj en Femke hadden een luxe probleem, want het team was – inclusief de 2 debutanten Evy en Kyona – compleet. Dat betekende dat er vier wissels waren. Onder leiding van scheidsrechter Mariëlle Bode (leuk hoor al die enthousiaste meiden die trainer of scheidsrechter zijn) was het in de eerste minuut van de wedstrijd al raak voor Pelikaan. 0-1. Dat beloofde een pittig potje te worden. En dat was het ook. In de eerste helft wisten de meiden van MO11-1 dankzij goed keeperswerk van Nicki nog stand te houden. En ook de verdediging stond haar mannetje. Het werd nog 1-3 via een mooie actie van Tess. MO11-1 ging de rust in met een 1-4 achterstand. Na de rust kregen de meiden doelpunt na doelpunt achter de kiezen en was Pelikaan de betere partij. Het was de kunst om de koppies niet te laten hangen, maar dat valt niet mee als het uiteindelijk 1-13 (of was het 16) wordt. Kop op meiden! Dit was jullie tweede wedstrijd tegen een ploeg met duidelijk meer ervaring. Op naar volgende week tegen Kozakken Boys. Nieuwe ronde, nieuwe kansen.

Opstelling:

Evy – Kyona -Mikki – Nicki – Noé – Shannon – Svenja – Tessa – Tess – Verona – Yinthe