Ontwikkelingen technische staf

Ontwikkelingen technische staf seizoen 2018-2019

RIJSOORD – Er is meer duidelijkheid in hoe de technische staf er komend seizoen uit zal komen te zien. Zoals eerder gemeld wordt Steef Buijs de nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur is content dat van de huidige technische staf Marco Nijssen als assistent-trainer aan de club verbonden wil blijven. Dat wordt dan zijn derde jaar als assistent-trainer, terwijl hij daarvoor ook reeds vier jaar als speler actief was in onze selectie. Ook de huidige keeperstrainer, Maurice de Groot, blijft V.V. Rijsoord trouw. Hij gaat alweer zijn derde jaar in als keeperstrainer en fungeerde daarvoor ook al een jaar als tweede keeper in de selectie. Tenslotte zal ook de huidige teammanager/leider Eddy Bestebreurtje er graag nog minimaal een jaar aan vastplakken. Ook hij gaat alweer zijn vijfde seizoen in. Op deze wijze hopen wij binnen de technische staf te zorgen voor continuïteit. Afscheid nemen we aan het einde van dit seizoen echter niet alleen van Gijs Zwaan maar ook van Melvin Spruijt. Hij zal als assistent aan de slag gaan bij “buurman” VVGZ en als jonge ambitieuze trainer veel hebben geleerd en ervaring hebben opgedaan bij onze club. Uiteraard bedanken wij hem voor zijn inzet en loyaliteit en wensen hem veel succes bij zijn nieuwe club. Ook bedanken we onze huidige verzorger Arjo de Beer voor zijn inzet en goede zorgen voor de club in de twee seizoenen dat hij bij ons een prima bijdrage heeft geleverd. Met het vertrek van Arjo de Beer betekent dit wel dat we deze ontstane vacature nog in moeten vullen. We hopen daar de komende weken over te kunnen berichten.

In het kielzog van de toezeggingen van de leden van de huidige staf hebben ook de spelers Mike van Gool en Berry de Groot definitief aangegeven de club komend seizoen trouw te zullen blijven. Voor Mike van Gool, onze clubtopscorer met onwaarschijnlijke statistieken – in 145 (officiële) wedstrijden gewoon 145 doelpunten – wordt het zijn zevende seizoen. Ook Berry de Groot is al jaren van enorme waarde voor onze club, met zijn inzet en ervaring zorgt hij voor de juiste balans in het elftal. Voor hem zal het alweer zijn vijfde seizoen worden.

En zo krijgt naast de technische staf ook de selectie de juiste vorm voor het komende seizoen.