Spelersperikelen

Spelersperikelen – vervolg

RIJSOORD – Afgelopen weekend is bekend geworden dat in het nieuwe seizoen Nelson Costa de Brito (25) voor Rijsoord uit zal gaan komen. Nelson is een razendsnelle linksbuiten die – voordat hij vier jaar geleden bij Brielle ging spelen – ook bij Leonidas heeft gespeeld. Wij heten hem alvast van harte welkom op het “Kraaiennest”.

Nog meer spelersnieuws
Zepp Jacobs heeft aangegeven in het komende seizoen graag voor Rijsoord te willen blijven spelen. Daarentegen heeft Donovan Lioe Anjie aangegeven – na vijf jaar te hebben gespeeld bij onze vereniging – een nieuwe uitdaging te willen gaan zoeken. Hij gaat onze vereniging aan het einde van dit seizoen dus verlaten. Datzelfde geldt voor Dean Tokarijo. Hij heeft vanwege blessures helaas niet veel gespeeld bij Rijsoord. Dean verwacht pas aan het begin van het nieuwe seizoen weer fit te zijn en kiest ervoor om weer bij zijn vorige club RVVH aan te sluiten bij het 2e. Vanaf deze plaats willen wij Donovan hartelijk bedanken voor zijn inzet voor onze vereniging en wensen hem een mooie nieuwe club en uitdaging toe. Ook Dean bedanken wij hartelijk en we wensen hem een spoedig en volledig herstel toe en mooie wedstrijden bij RVVH.

Eerdere berichtgeving
In navolging van de eerdere spelers hebben nu ook Darlison Gerardus en Niels Groeneveldt hun ja-woord gegeven. Zij zullen komend seizoen ook bij Rijsoord blijven.

De selectie voor het komende seizoen krijgt zo steeds meer vorm. Eerder al hebben Romain van Bruggen, Mike van Dongen, Kahlid Ralhli, Ard Hartman, Stephan Ooms, Stefan Havelaar, Patrick Berend, d’Angelo Silva en Jordi Lingen aangegeven volgend seizoen actief te willen blijven. En zoals eerder vermeld verwelkomen we Sharog Susani, Ragip Özrak, Casper Gerritse en Rick Drenth.

Van de spelers die nog geen definitieve keuze hebben gemaakt hopen we ze spoedig mogelijk positief te kunnen berichten.