Pupil van de Week

Daniël Soares dos Reis Semedo

Skills van Pupil van de Week Daniël blijven niet onopgemerkt

RIJSOORD – De week van Daniël Soares (zoals zijn achternaam voor het gemak werd afgekort zaterdag) kon niet stuk. Eerst mocht hij zijn puppy Jack thuis verwelkomen en nog geen dag later ontving hij de uitnodiging voor Pupil van de Week.

Voetbal is Daniël zijn lust en zijn leven. En dat was te zien. Want was hij in de bestuurskamer nog wat gespannen… Zodra hij het veld op kwam verscheen er een glimlach van oor tot oor. Moeiteloos en fanatiek deed hij mee aan de warming-up. En in de rondo verbaasde hij de spelers, omdat hij zowel met links als rechts met gemak terug passte. Als freestyler zou Daniël het ook goed doen, maar hij wil maar één ding: bij Feyenoord voetballen.

Na de warming-up ging Daniël richting scheidsrechter en niet veel later stond hij, met de bal in de handen, klaar om het veld op te gaan. Op de middenstip mocht hij de toss verzorgen en toen was het tijd om zijn ‘moment of fame’ te pakken. Hij passeerde de SteDoCo spelers met gemak en liet de keeper het nakijken. Onder luid gejuich van zijn teammaatjes scoorde Daniël het eerste (en helaas ook enige) doelpunt voor Rijsoord.

Vanaf de bank zag hij een spannende wedstrijd waarin Rijsoord een aantal mooie kansen kreeg, maar verzuimde te scoren. Daniël vond ook dat ‘zijn’ ploeg meer had verdiend maar helaas.

Bij terugkomst in de bestuurskamer ontving hij uit handen van een van zijn favoriete spelers Khalid Rali het certificaat en de gesigneerde bal. Een leuke herinnering aan een geweldige middag.

 

Bekijk hier alle foto’s

Leave a Reply