Rijsoord MO11-1 - Altena MO11-1

MO11-1 speelt eerste competitiewedstrijd 2-2

RIJSOORD – Na de winterstop is er een nieuw meidenteam geformeerd. Met twee oefenwedstrijden in de benen was het 10 maart zover: de eerste competitiewedstrijd tegen Altena MO11-1 om 8.30 uur thuis. De meiden werden meteen na de aftrap goed wakker geschud door een dame van Altena die met flinke snelheid het veld over kwam en op de keeper afging. Het gevaar werd afgewend maar de meiden waren gewaarschuwd. Er werd goed gevochten voor de bal en Rijsoord wist de druk goed op te voeren. Dat resulteerde na een aanval in een 1-0 voorsprong door Tess. Nicki stond haar mannetje in het doel en wist met mooie reddingen de 0 vast te houden. Niet veel later wist Tess met een mooi schot 2-0 te scoren. Dat werd door de meiden uitgebreid gevierd. En zo gingen we met 2-0 de rust in.

Na de rust veranderde het spelbeeld. Rijsoord ging iets teveel achterover leunen… Hadden ze teveel gegeven in de eerste helft? Het werd 2-1 en de meiden van Altena zagen weer mogelijkheden. Nicki wist veel ballen uit haar doel te houden. Helaas kwam er uit een corner door wat frommelwerk een eigen doelpunt bij en werd het 2-2. De meiden in het blauw zetten nog even de schouders eronder. Mooi om te zien hoe ze elkaar in het veld al aanmoedigen. In een spannende slotfase waren er voor beide partijen nog mooie kansen maar de eindstand bleef 2-2.

Een knappe prestatie en een heel leuke wedstrijd om naar te kijken. Trainers Kaj en Femke mogen trots zijn op hun ploeg. De in groten getale aanwezige supporters waren dat zeker. In de kleedkamer vierden de meiden de 2-2 alsof het een overwinning was.

Opstelling:

Verona, Shannon, Nicki Tessa, Yinthe, Svenja (die haar eerste wedstrijd speelde, goed gedaan meid!), Mikki en Tess.
Noé was er vandaag helaas niet bij.