Spelersperikelen

RIJSOORD – Zoals gebruikelijk in deze periode vinden er gesprekken plaats met de huidige selectiespelers. Natuurlijk waren zij ook nieuwsgierig wie de opvolger zou worden van Gijs Zwaan. Nu dat bekend is – Steef Buijs – hebben de meeste spelers in ieder geval de intentie uitgesproken om ook het komend seizoen bij Rijsoord actief te blijven. Twee spelers hebben op voorhand aangegeven, los van de trainerswissel, de club aan het eind van het seizoen te gaan verlaten. De huidige eerste keeper Michael Bekkers wil namelijk graag de uitdaging aangaan om na 5 jaar Rijsoord zijn ambities hogerop te zoeken. Een aderlating voor de club, maar wij gunnen het Michael van harte om een mooie club te vinden. Ook onze huidige topscorer Siebren Hoekstra gaat ons, na twee seizoenen, verlaten. Ook hij hoopt zijn ambities op een hoger niveau en bij een andere club in te kunnen vullen. Ook hem gunnen we een fijne club en wensen hem mooie uitdaging toe.

Naast deze aangekondigde vertrekken kunnen we echter ook alvast een tweetal ‘nieuwe’ gezichten in de selectie vermelden. Oud-spelers Casper Gerritse en Rick Drenth keren van Slikkerveer weer graag terug op het vertrouwde “kraaiennest”.