Fysiotherapeut/Verzorger Jeugd

Even voorstellen: Mark Stolk

RIJSOORD – De jeugdcommissie is blij te kunnen melden dat we, speciaal voor de jeugdafdeling van V.V. Rijsoord, een fysiotherapeut / verzorger gevonden hebben. Zijn naam is Mark Stolk. Mark heeft veel ervaring in de topsport en stelt zichzelf graag aan jullie voor. De samenwerking met Mark kan gezien worden als een volgende stap in het verbeteren en versterken van de faciliteiten voor onze jeugdleden. Mark zal in principe elke woensdagavond op de club te vinden zijn in de verzorgingsruimte naast kleedkamer 1. Heb je klachten, een blessure, of een pijntje? Ga bij hem langs en maak gebruik van zijn kennis en advies.

Graag stel ik mij via deze weg voor. Mijn naam is Mark Stolk en na een prettig gesprek met de club gaan we samenwerken en elkaar versterken. Als oud topsporter ligt mijn interesse bij vele sporten. Die interesse heeft mij uiteindelijk gebracht tot hoofdtherapeut bij het dames Turnen en topsport therapeut bij teamNL. Hierbij ben ik verantwoordelijk voor alle grote hoofdtoernooien met als hoogte punt de Olympische Spelen in Rio van 2016 waarbij we met Sanne Wevers goud wonnen en als team de finales mochten ingaan. Vanwege mijn ruime ervaring en capaciteiten binnen de topsport en mijn enthousiasme voor de sport heb ik contact met jullie club gezocht. Op het gebied van sportblessures of een simpel advies kun je gerust aankloppen. Daarnaast ben ik Manueel Therapeut en kan ik ook op dit gebied mijn expertise delen. Ik ben erg benieuwd naar de samenwerking en hoop de club en daarmee haar sporters een dienst te kunnen bewijzen!

Per mail ben ik bereikbaar via m.stolk@fysioholland.nl

Jullie kunnen mij ook volgen op instagram: markstolk83