Penaltybokaal

JO10-1 en JO10-2

Tijn en Tim plaatsen zich voor finale penaltybokaal

RIJSOORD – Op deze zonnige derby matchday mochten de mannen van JO10-1 en JO10-2 met de spelers het veld oplopen en in de rust strijden om de penaltybokaal. Tijdens de warming-up had reservekeeper Maurice zich geblesseerd (beterschap Maurice), maar gelukkig stond Joep Nooteboom, de keeper van Rijsoord 2 langs de lijn om onder de lat plaats te nemen. Bedankt Joep!

Vanwege de derby was het langs de lijn een drukte van jewelste en konden we de penalties nemen met een lekker muziekje op de achtergrond.

Strak georganiseerd en in rap tempo mochten eerst de jongens van JO10-2 hun geluk beproeven. Met verbeten koppies en lange uithalen maakten ze het Joep knap lastig. Tijn Lodder was de onbetwiste winnaar van JO10-2. Hij wist Joep als enige 2 keer te passeren.

Daarna was het de beurt aan JO10-1. Ook hier ging het er fanatiek aan toe en bleef het tot het laatst toe spannend omdat in 2 beurten een aantal jongens 1 keer had gescoord. Als laatste ging Tim v.d. Heyden naar de penaltystip en hij schoot voor de tweede keer overtuigend in.

Gefeliciteerd Tijn en Tim met het zeker stellen van jullie finaleplaats aan het einde van het seizoen. En aan alle jongens, hun trainers en trouwe supporters: bedankt en leuk dat jullie er waren.

Bekijk hier alle foto’s

Leave a Reply