Sponsor in de spotlight

Hallo Jumbo, wat een prachtige cheque

RIJSOORD – In november en december vorig jaar deden de leden van V.V. Rijsoord volop boodschappen bij gewaardeerde sponsor Jumbo. Iedere 10 euro aan boodschappen was goed voor een clubzegel en daarmee konden leuke artikelen bij elkaar gespaard worden. En voor iedere ingeleverde clubzegel kreeg V.V. Rijsoord ook nog eens een bedrag. Resultaat: veel blije leden die nu mooie gepersonaliseerde petten, shirtjes, slippers, bidons of handdoeken hebben. Maar ook een blije jeugdvoorzitter Arie Lodder, die uit handen van filiaalmanager Raymond van Gaalen afgelopen zaterdag een mooie cheque van maar liefst € 437,16 in ontvangst mocht nemen.

Jumbo gaat ook de bekertjes, suiker en koffiemelk sponsoren in de rust van de thuiswedstrijden. Vanwege de drukte heeft V.V. Rijsoord in de kantine dan een speciaal ingerichte koffiecorner zodat iedereen weer op tijd terug is langs de lijn voor de tweede helft. Weer een nieuwe manier van sponsoring én zichtbaarheid voor Jumbo, waar we als club natuurlijk heel blij mee zijn.