Man van het jaar: Jan Pol

RIJSOORD – De afgelopen weken was Jan Pol druk bezig met de voorbereidingen voor de ‘Man van het jaar’ verkiezing. Maar wat hij niet wist: achter zijn rug om werden andere voorbereidingen getroffen. Voor het eerst in de geschiedenis stond deze welbespraakte man met de bekende mond vol tanden toen de eer aan hemzelf toekwam.

André van der Wulp prees Jan om zijn enorme inzet voor de club. Een greep uit de functies van Jan: Voorzitter Jeugd, bestuurslid in diverse commissies, elftalleider, scheidsrechter, Raad van Elf, Prins Jan de Eerste, Omroeper bij de wedstrijden van Rijsoord 1. Jan is al meer dan 30 jaar betrokken bij V.V. Rijsoord en een echte ambassadeur. Hoe mooi is het dan dat deze kanjer nu ook Man van het jaar is. Terecht! was het enthousiaste commentaar van velen. Gefeliciteerd Jan!