Pupil van de Week

Sienna van Neck

Sienna geeft voetbalmiddag vette 9

RIJSOORD – Alleen de uitslag van de wedstrijd Rijsoord – Rijnvogels maakte dat Pupil van de Week Sienna van Neck deze zaterdagmiddag geen 10 gaf.

Rond de klok van half 2 werd Sienna met haar vader en opa ontvangen in de bestuurskamer.
Een beetje nerveus, want ze had op dat moment nog geen idee wat haar allemaal te wachten stond. Na een korte uitleg kwam teammanager Eddy Bestebreurtje Sienna ophalen en kon ze zich gaan omkleden in de nieuwe meisjeskleedkamer.

Sienna deed ontspannen mee aan de warming-up en rondo. Patrick Berends vertelde hoe leuk hij het vond dat er steeds meer meiden komen voetballen bij V.V. Rijsoord en zag dat Sienna – die al vanaf de F-jes bij Rijsoord voetbalt – moeiteloos meedeed met de oefeningen.

Samen met het scheidsrechterstrio betrad Sienna om half 3 het veld. Maar niet nadat ze had gecontroleerd of de scheidsrechter wel een signaal kreeg als de grensrechter het benodigde knopje op de vlaggenstok indrukt. Sienna stond wel te kijken van die techniek.

Na het bekende handjes schudden en de toss was het de eer aan Sienna om de wedstrijd af te trappen. Moeiteloos passeerde ze de verdediging van Rijnvogels en gaf ze de keeper het nakijken. Vanaf dat moment was het ontspannen in de dug-out met een lekker dekentje over de benen. Gedurende de eerste helft zag Sienna Rijsoord steeds beter in de wedstrijd komen en in de tweede helft ging de adrenaline nog meer stromen want het was een spannende strijd. Rijsoord gaf alles maar het was helaas niet genoeg.

Na afloop kon Sienna opwarmen in de bestuurskamer waar ze uit handen van keeper Michael Bekkers het certificaat en de enige echte Rijsoord bal met handtekeningen kreeg. En zo kwam er een einde aan een leuke voetbalmiddag.

Bekijk hier alle foto’s