Damesafdeling

MO11-1 speelt eerste wedstrijd

Primeur: MO11-1 speelt eerste wedstrijd

RIJSOORD – Op zaterdag 20 januari 2018 was er een primeur bij V.V. Rijsoord. Tijdens de winterstop is er een nieuw meisjesteam gevormd: MO11-1 en die speelden hun eerste vriendschappelijke wedstrijd tegen Heerjansdam.

De meisjes waren best zenuwachtig voorafgaand aan de wedstrijd. De meesten hadden wel eens met elkaar getraind, maar een wedstrijd is toch weer heel wat anders. Dat de meiden er zin in hadden was wel duidelijk. Ze wilden graag aan de bal zijn en vochten ervoor. Er kwamen zelfs een aantal mooie kansen voorbij maar de keeper van Heerjansdam wist de bal uit het net te houden. Beide teams hadden kans op de winst van de wedstrijd. De uitslag werd uiteindelijk 0-0 en dat was ook een terechte uitslag. Het was een leuke wedstrijd om te kijken en de meisjes van MO11 kwamen met blijde gezichten het veld af.

Ben jij een meisje en wil je graag voetballen in dit leuke MO11 team? Kom dan een keer meetrainen. Je kunt je via deze link aanmelden. Wil je meer informatie dan kun je bellen met Ardi Huizer tel: 06-51395280.

Bij V.V. Rijsoord zijn we ook opzoek naar jonge dames of vrouwen die graag willen voetballen. Je kunt je aanmelden via de website of een email sturen naar vrouwenvoetbal@vv-rijsoord.nl en voor informatie kun je bellen met Bram Lindhout tel: 06-27440784.