Pupil van de week

Lucas Zell

Lucas Zell heeft ondanks de uitslag een leuke middag

RIJSOORD – Lucas Zell is de jongste van de drie voetballende broers Zell bij V.V. Rijsoord. En degene met de meeste mazzel, want hij was Pupil van de Week tijdens de wedstrijd tegen koploper Noordwijk.
Lucas was er dinsdag van overtuigd dat het om een andere Lucas ging toen de jeugdvoorzitter hem naar voren riep aan het einde van de training. Zijn teammaatje had het al gedacht: ‘want waarom staat je vader anders te filmen?’.

Een tikkie nerveus verscheen Lucas met zijn vader, moeder en broer in de bestuurskamer. Daar namen we de opstellingen door en gelukkig kende hij al de nodige mannen die op het lijstje stonden. Dat maakt het minder spannend. Het werd een echt kijkje achter de schermen. Zo kwam hij in de kleedkamer van de scheidsrechter en de kamer van de verzorger.

Vanaf de middenstip ging Lucas na een aantal mooie passeerbewegingen op de keeper af. Met een overtuigend schot belandde de eerste bal in het net. Helaas voor Rijsoord zou dat die middag nog maar 1 keer gebeuren. Vanaf de bank zag Lucas hoe Noordwijk al heel snel op voorsprong kwam en in 90 minuten Rijsoord van de mat speelde met een 1-8 uitslag.

Dat deed aan zijn leuke middag niets af. En hij hoorde trainer Gijs Zwaan in de rust zeggen wat zijn trainers ook altijd roepen bij een achterstand: Kom op, laat de koppen niet hangen. Lucas had bewondering voor hoe de spelers toch doorgingen.

Uit handen van Niels Groeneveld ontving Lucas aan het einde van de middag het certificaat en een bal met alle handtekeningen van de spelers en staf. Die krijgt vast een mooi plekje!

Bekijk hier alle foto’s

Leave a Reply