Grote Club Actie 2017

Opbrengst € 2.316,-

Opbrengst Grote Club Actie €2.316,-

RIJSOORD – Vanavond is de opbrengst van de Grote Club Actie 2017 bekend gemaakt. Maar liefst € 2.316,00 werd er opgehaald door een heleboel enthousiaste lotenverkopers. En om deze jongens en meiden te bedanken, kwam niemand minder dan Nasser el Jackson, wereldkampioen ground moves, naar de Vlasstraat voor een free-style show.

Hij daagde als eerste jeugdvoorzitter Arie Lodder uit voor een panna-interactie en daarna was het de beurt aan de kinderen om Nasser te verslaan. Na afloop nam hij alle tijd voor het maken van foto’s en uitdelen van handtekeningen.

De lotenverkopers die 20 loten of meer hadden verkocht werden in het zonnetje gezet en kregen een aantal kortingsbonnen voor attractieparken van de Grote Club Actie. Voor de top 3 verkopers deed V.V. Rijsoord een extra duit in het zakje:

3. Shannon Roskam (27 loten) ontving een sportieve cadeaubon ter waarde van € 25,00
2. Matthijs Put (29 loten) ontving een sportieve cadeaubon ter waarde van € 50,00
1. Sem van der Goes (60 loten) kreeg het presentatiepak van zijn favoriete club Feyenoord

Dit jaar kwam geen enkel team in aanmerking voor het team-uitje omdat de voorwaarde die daaraan hangt: ieder teamlid verkoopt minimaal 5 loten, niet was gehaald.

We hebben op deze avond ook Claudia den Hartigh en Marianne de Reus in het zonnetje gezet. De organisatie van de Grote Club Actie was de laatste actie die zij voor de jeugd hebben gedaan. Na vele jaren heel veel werk te hebben verzet voor de jeugd, gaan ze ermee stoppen. Claudia en Marianne, super bedankt!

Bekijk hier de foto’s