Meld je nu aan voor de jeugdkeeperstraining!

Aanmelden kan tot en met 12 januari 2018

Bericht voor jeugdkeepers en -trainers!

RIJSOORD – Bericht van jeugdvoorzitter Arie Lodder voor de jeugdkeepers en jeugdtrainers!

Tijdens de eerste helft van het seizoen heb ik regelmatig de vraag gekregen wanneer de keeperstraining weer zou beginnen. Helaas was mijn reactie steeds dat er geen trainers waren voor de keepers.

Ik ben heel blij dat we bekend kunnen maken dat we na de winterstop weer keeperstraining gaan geven bij V.V. Rijsoord. Vanaf maandag 22 januari a.s. zal een oude bekende: Wim Berends, 15 weken lang keeperstraining geven. De training vindt plaats op maandag van 17:00 uur tot 19:00 uur. Het eerste uur (17.00 -18.00 uur is voor de pupillen (vanaf JO-9 tot JO-13), het tweede uur voor de junioren (JO-14 tot JO-19).

AANMELDEN
Ik heb twee vragen. De eerste is voor de keepers: wil jij je skills verbeteren en ben je bij de keeperstraining aanwezig? Geef dan uiterlijk 12 januari je naam en je team door via de mail: jeugdvoorzitter@vv-rijsoord.nl of via de app: 06-20619796.

De tweede vraag is voor de trainers: per keepertrainer trainen we maximaal 6 keepers. Wij zijn nog op zoek naar één of twee trainers die kunnen en willen helpen bij de keeperstraining. Het mooiste zou zijn voor twee uur, maar als dat niet lukt is een uur natuurlijk ook geweldig. Ook deze aanmeldingen graag via genoemd e-mailadres en telefoonnummer.

Melden er zich geen mensen die willen helpen, dan maken we een indeling zodat we het maximale aantal van 6 per trainer niet overschrijden. De keepers krijgen dan niet iedere week training maar halen er per training wel het maximale uit.

En natuurlijk hoop ik dat jullie mij bij vragen weten te vinden.

Arie Lodder