Kerst bij V.V. Rijsoord

Kerst in stijl bij V.V. Rijsoord

RIJSOORD – De afgelopen week stond het bol van de activiteiten bij V.V. Rijsoord. Voor jong en oud, spelers, supporters en sponsoren waren er leuke en sfeervolle evenementen georganiseerd. En gelukkig voor alle mensen die achter de schermen ontzettend veel werk hebben verricht, was er een fantastische opkomst en was er veel waardering voor de organisatie. Het begon met de traditionele Kaas & Wijnavond waar heerlijke wijnen geschonken werden, die nog beter smaakten door het keur aan kaasjes en andere lekkere hapjes.

De vrijdagavond erna was het de beurt aan de jongeren. Die kwamen nu eens niet in trainingspak, maar in feestelijke kleding naar de kantine om te genieten van een heerlijk buffet en de succesvolle DigiDance. Zelfs de mannen die normaal liever niet op de dansvloer staan konden deze DigiDance niet weerstaan.

En last but not least het Kerstbal met zingende kerstvrouw Annemarie die met sfeervolle kerstnummers begon en vervolgens zorgde dat ook hier de heupenlos gegooid konden worden. Het bewijs vinden jullie terug in dit foto-album.

Naast een potje voetbal weten de kraaien dus ook goede feestjes te bouwen. Alle aanwezigen bedankt voor de gezelligheid! En alle mensen die dit mogelijk hebben gemaakt: super bedankt voor de organisatie!

Hieronder nog een aantal foto’s van de Kerstdisco:

 

       

Leave a Reply