In Memoriam Wim Advocaat

Oud-trainer V.V. Rijsoord overleden

In Memoriam Wim Advocaat

Donderdag 28 december hebben wij het bericht ontvangen dat in de leeftijd van 76 jaar Wim Advocaat de dag daarvoor was overleden. Met al zijn levenslust en wilskracht heeft hij de strijd tegen zijn ziekte niet kunnen winnen.

Wim was trainer van de V.V. Rijsoord van 1991-1994 en de laatste drie maanden in het seizoen van 2002. Hij was een sterke persoonlijkheid en kon streng zijn, maar had ook zijn grappen en grollen. Na zijn trainingsperiode is er altijd contact gebleven en was hij altijd bereid te helpen indien dat nodig was. Enkele leden van de vereniging hebben Wim een enkele maand geleden nog gesproken, voorzover dat nog mogelijk was, tijdens de bekerwedstrijd in en tegen Sliedrecht. Wim liet altijd blijken het contact te waarderen.

Woensdag 3 januari is er gelegenheid om afscheid van Wim te nemen en wel om 14.00 uur in uitvaartcentrum ‘Drechtstreek’ (aula 1) in de Jan Steenstraat te Sliedrecht. Daarna zal rond 14.45 uur de begrafenis plaatsvinden. Na de begrafenis is er gelegenheid tot condoleren. Wij hopen dat zijn vrouw Janny, kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen in de mooie herinneringen aan Wim de kracht kunnen vinden dit grote verlies te dragen.

Bestuur, Supportersvereniging en BCR V.V. Rijsoord.
(Wil je eventueel een kaart sturen, neem dan even contact op met Lydia).