Jeugdafdeling

Presenteert nieuwe (technisch) jeugdcoördinatoren

Benoeming (technisch) jeugdcoördinatoren

RIJSOORD – Zoals bij iedereen bekend mag worden verondersteld, heeft het hoofd jeugdopleiding aan de vooravond van dit seizoen te kennen gegeven de club te verlaten vanwege persoonlijke omstandigheden. Met groot genoegen kunnen wij meedelen dat V.V. Rijsoord het ontstane gat op technisch gebied heeft weten op te vullen. Met directe ingang zijn een viertal jeugdcoördinatoren benoemd. Dit zijn Hans Brugmans, Mitchell Pol, Patrick Sluimers en Jeroen Troost.

Naast de aanstelling van deze vier technisch jeugdcoördinatoren hebben wij de organisatie ook weten te verstreken met een extra algemeen jeugdcoördinator in de persoon van Ardi Huizer. Ardi zal deze rol vervullen samen met Denny Ipskamp, die al meerdere seizoenen coördinator is. Ik ben heel blij dat wij op deze wijze een nieuwe invulling kunnen geven aan het technische jeugdbeleid van V.V. Rijsoord en wens Hans, Mitchell, Patrick, Jeroen en Ardi heel veel succes in hun nieuwe functie binnen de club.

Arie Lodder
Jeugdvoorzitter V.V. Rijsoord

Klik op deze link voor meer informatie over de verantwoordelijkheden, de rolverdeling en om meer te weten te komen over de mannen.