Damesafdeling

Nieuwe damescommissie heeft volop plannen

Nieuwe vrouwen- en meisjescommissie van start

RIJSOORD – Dat de vrouwen- en meisjesafdeling van V.V. Rijsoord volop in beweging is om de toekomst te waarborgen blijkt uit het feit dat onlangs een nieuwe damescommissie is gevormd. Na diverse gesprekken vormen Bram Lindhout (voorzitter), Chantal Vogel en Elise van der Kuil namens de Vrouwen, Femke de Reus namens de MO 19 en Ariëne Bode-Verwijs, Nathalie Huizer-Overvoorde en Jasna Ehlert-Smolcic de nieuwe commissie.

De damescommissie wil de afdeling een nieuw gezicht geven, met een vrouwenteam en twee meisjesteams MO19 én MO13. Via diverse nieuwe activiteiten gaan we er in eerste instantie voor zorgen dat het ledenaantal wordt uitgebreid maar vooral dat het damesvoetbal bij V.V. Rijsoord een herkenbaar en duidelijk gezicht krijgt. Voorop staat ook dat de onderlinge band tussen vrouwen en meisjes nog sterker wordt. Zo willen we het voor nieuwe speelsters aantrekkelijk maken om zich als nieuw lid aan te melden, want alle meiden die houden van voetbal zijn van harte welkom bij V.V. Rijsoord.

Op dit moment wordt er een nieuwe Facebook-pagina gemaakt (Rijsoord Vrouwen&Meiden) waarop straks veel belangrijke informatie en foto’s voor de speelsters én overige belangstellenden te lezen valt. Er zullen flyers gemaakt worden om nieuwe speelsters aan te moedigen om bij V.V. Rijsoord te komen spelen en er is een plan om de vrouwen en MO19 1x per twee weken gezamenlijk te laten trainen. Ook zijn er plannen om in de komende winterstop een strandtraining voor de Vrouwen, MO 19 en MO13 te organiseren en ook andere activiteiten worden momenteel uitgewerkt.

De damescommissie heeft volop ideeën en gaat er alles aan doen om de vrouwen én meisjes die bij V.V. Rijsoord (komen) voetballen voldoende te kunnen bieden, met als doel dat we volgend seizoen een Vrouwen 2 en MO 15 op de been kunnen brengen.
Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Bram Lindhout (06-27440784) of per email op e.kuil3@upcmail.nl of op de trainingsavonden op maandag en woensdag (aanvang: 19.00 uur).

 

Leave a Reply