Medewerkersavond

Een dikke like voor alle vrijwilligers!

Vrijwilligers in het zonnetje

RIJSOORD – We zijn blij met de inzet van alle vrijwilligers! Volgens goede traditie stonden zij 4 november in de spotlight tijdens de medewerkersavond. Rond de 125 bezoekers, inclusief een bijna voltallige selectie die voor deze gelegenheid allemaal in de achterhoede stonden, namelijk: achter de bar, waren richting de kantine aan de Vlasstraat gekomen.

Onder het genot van een hapje, drankje en een voorzichtig dansje werd het een gezellige avond. Voorzitter Ramon de Borst bedankte, namens het bestuur, iedereen voor zijn of haar inzet. Hij benadrukte hoe belangrijk vrijwilligers zijn, maar ook dat het belangrijk is om met elkaar in gesprek te blijven. Ook als het niet altijd even vlekkeloos verloopt.

We namen deze avond ook afscheid van een aantal kanjers:
Ann Bestebreurtje – na 36 jaar trouwe dienst in de kantine
Alie Kranendonk – na 19 jaar trouwe dienst in de kantine (Alie blijft stiekem nog wel helpen bij de klaverjasavonden)
Eke Boers – na 27 jaar als bestuurslid van de Supportersvereniging
Rob Nugteren – na 4 jaar als teammanager van de selectie

Ramon zette de afscheid nemende vrijwilligers in het zonnetje. En trainer Gijs Zwaan bedankte Rob Nugteren namens de technische staf en selectie voor zijn inzet als teammanager. Helaas waren Aad Thiemens, Els van der Steen en Hennie Verveer niet aanwezig, maar ook zij worden natuurlijk hartelijk bedankt voor hun inzet.

Al met al een mooie avond en traditie waarin alle vrijwilligers ontspannen konden genieten (soms wat onwennig toch hulp aanbiedend) dankzij de enthousiaste crew achter de bar.