Pupil van de Week

JO12-1

Leon Boer door naar finale penaltybokaal

RIJSOORD – Zaterdag 28 oktober was het tijdens de rust van de wedstrijd Rijsoord 1 – Zwaluwen 1, de beurt aan JO12-1 om te strijden om de penaltybokaal. Het complete team (15 man) was aanwezig en vastberaden om het reservekeeper Maurice de Groot moeilijk te maken.

Maurice maakte vooraf een dolletje met de jongens en nam vervolgens plaats in het doel. Hij hoefde de tweede helft niet in actie te komen, maar anders had hij een goede warming-up gehad. Alle jongens mochten 2 keer schieten en tot de 14e man wist niemand 2 keer het net te vinden. Maar Leon Boer, die ook tijdens de wedstrijden zijn doelpunten weet mee te pikken, maakte een einde aan de penaltyreeks. Hij wist Maurice twee keer te passeren en gaat door naar de finale aan het einde van het seizoen.

Gefeliciteerd Leon!

Super dat jullie er allemaal waren jongens!