Een dikke like voor alle vrijwilligers!

Voor hun inzet en clubgevoel

Een dikke like voor alle vrijwilligers!

RIJSOORD – Zo tegen het einde van het voetbalseizoen wil V.V. Rijsoord een groot DANK JULLIE WEL! uitspreken naar alle mensen die – op welke manier dan ook – een bijdrage leveren aan de club. Het aantal uren dat jullie met hart en ziel in de vereniging steken, maakt jullie onbetaalbaar voor de club! Alleen dankzij jullie kan het zo geliefde voetbalspelletje en alles wat daarbij komt kijken, gespeeld worden.

Zonder jullie geen: trainingen, scheidsrechters, vlaggers, schone tenues, coaches, onderhoud aan het complex, schone kleedkamers, reparaties van dingen die stuk zijn gemaakt, kantine die bijna 7 dagen per week open is, sponsoren, jeugdhome waar kinderen na de training een snoepje en limonade krijgen, wekelijkse wedstrijd- en kleedkamerindeling, foto’s van alle memorabele momenten, actuele website, levendige Facebook pagina, voetbalkamp, familiedag, penaltybokaal, pupil van de week, winterfeest, seniorendagen, kerstbal, sinterklaasfeest en andere leuke activiteiten voor jong en oud. En zo kunnen we nog wel even doorgaan, want er komt veel bij kijken om een vereniging draaiend te houden. Daarom nogmaals: dank jullie wel!

Tijdens de traditionele medewerkersavond in oktober zetten we de vrijwilligers in het zonnetje. Meer informatie hierover volgt later.